Hvordan finne etterfølgerforespørslene dine på Instagram

Hvis du gjør Instagram-kontoen din privat , må du godkjenne folk før de kan følge deg på det sosiale nettverket eller se innleggene dine.

Du vil vanligvis få en Instagram-forespørsel om varsel på smarttelefonen eller andre enheter med Instagram installert, og du kan gå gjennom hver Instagram-venneforespørsel og godkjenne eller nekte det. Hvis du bruker Instagram for en bedrift, vil du kanskje gjøre kontoen din offentlig slik at potensielle kunder kan se innleggene dine og følge deg uten forsinkelse. Du kan lage en egen konto for personlige innlegg eller mer følsomme, hvis du foretrekker det.

Private og offentlige Instagram-kontoer

Som standard er en Instagram-konto offentlig når du konfigurerer den . Alle kan følge deg og se bildepostene dine og kommentarene til andres innlegg og historier - annet enn direktemeldinger du sender til andre brukere.

Hvis du foretrekker det, kan du gjøre Instagram-kontoen din privat. I så fall vil innleggene dine bare være synlige for dine følgere, og du kan kontrollere hvem som følger deg. Når noen prøver å følge deg, vil du motta et varsel og kan tillate eller ikke tillate dem å følge deg og se innleggene og historiene dine. Hvis du ikke gjør noe, vil de ikke kunne følge deg eller se innholdet ditt.

Begrensninger av personverninnstillinger

Du kan også blokkere brukere fra å se eller kommentere innleggene dine, selv om du holder kontoen din offentlig. Dette kan være et godt kompromiss hvis du ikke vil at bestemte personer skal se innleggene dine, selv om de fremdeles vil kunne se dem hvis de bruker, for eksempel, en venns konto eller åpner Instagram-siden din i en privat surfefane. Folk blir ikke varslet når du blokkerer dem, men de kan kanskje finne ut at de ikke lenger lett kan komme over profilen din og innleggene dine.

Vær oppmerksom på at hvis du konfigurerer Instagram-kontoen din til å dele bildene dine med andre sosiale medietjenester , for eksempel Facebook eller Twitter, kan personverninnstillingene være forskjellige der, og flere mennesker kan se innleggene dine. Selv om kontoen din er privat, er det mulig at folk som ikke følger deg, kan se innleggene dine hvis noen du følger, deler dem, enten ved å ta et skjermbilde eller fysisk vise noen som bruker sin egen konto.

Godkjenne en følgeforespørsel

Hvis noen ber om å følge deg, vil du sannsynligvis få en forespørsel på telefonen din. Hvis du vil se alle dine utestående følgeforespørsler, trykker du på "hjerte" -knappen for å se alle varslene dine i Instagram-appen.

Trykk på en forespørsel, og trykk deretter på "Bekreft" -knappen for å godta personen som følger eller "Slett" for å avbryte følgeforespørselen på Instagram. Hvis du sletter forespørselen, kan vedkommende be om å følge deg igjen med mindre du eksplisitt blokkerer dem. Hvis du sletter en forespørsel ved en feiltakelse, kan du be rekvirenten om å følge deg igjen.

Ber om å følge noen

Hvis du går til Instagram-profilsiden til noen hvis side er privat og som du ikke følger, kan du trykke på en knapp for å be om å følge den personen. Trykk på den igjen for å avbryte forespørselen hvis personen ennå ikke har godtatt.

Hvis du vil se en liste over alle du har bedt om å følge, kan du gå til: //instagram.com/accounts/access_tool/current_follow_requests i nettleseren din. Logg på Instagram hvis du blir bedt om å gjøre det.

Går privat eller offentlig

Hvis du vil gjøre Instagram-kontoen din privat slik at folk må be om å følge deg, trykker du på profilknappen, som ser ut som en silhuett av en person. Trykk deretter på menyknappen, representert med tre horisontale linjer øverst til høyre i appen. Trykk på "Innstillinger".

Trykk på "Kontosikkerhet", og bruk vippebryteren ved siden av "Privat konto" for å gjøre kontoen din privat. Dine eksisterende følgere vil fremdeles kunne se innleggene dine, med mindre du blokkerer dem. Bruk vippebryteren igjen hvis du senere vil gjøre kontoen din offentlig.