Hvordan lage LinkedIn-oppdateringer uten å vise det i strømmen

LinkedIn implementerer en aktivitetsstrøm som lar forbindelsene dine se den siste aktiviteten din på nettstedet. Disse aktivitetsoppdateringene skjer når du gjør endringer i sysselsettingsinformasjonen, utdanningsinformasjonen og personlige nettsteder, og oppdateringer vises også når du legger til noen i nettverket ditt eller anbefaler noen. LinkedIns personvernkontroller gjør at du kan forhindre at disse oppdateringene vises i aktivitetsstrømmen, og det lar deg også skjule oppdateringer fra forskjellige kategorier av brukere.

1

Logg på LinkedIn-kontoen din. Klikk på nedpilen til venstre for navnet ditt øverst på siden. klikk deretter på "Innstillinger".

2

Rull ned til "Profil" -fanen nederst på siden. Klikk "Slå av / på aktivitetssendinger" under overskriften "Personvernkontroller".

3

Fjern merket for "La folk få vite når du endrer profilen din, gir anbefalinger eller følger selskaper", og klikk "Lagre endringer". Du kan nå gjøre oppdateringer til profilen din uten at de vises i strømmen.