Slik fjerner du de siste søkene som viser under Bing

Bing-søkemotoren inkluderer en innstilling for Søkehistorikk som lar deg fjerne søkeresultatene enkeltvis eller fjerne alle dine tidligere søk. Hvis du tømmer historikken din, minimerer du risikoen for at andre mennesker sniker seg gjennom Internett-undersøkelsen din, spesielt hvis du jobber på en delt datamaskin. Du kan også kontrollere dette opptaket av søkene dine ved å velge alternativene "På" eller "Av" i delen Historikk.

Bing i nettleseren

1

Klikk på "Søkehistorikk" -koblingen på Bing-hjemmesiden eller søkelisten for å åpne siden Historikk. Søkeresultatene dine vises i firkanter. Du kan også klikke på "Mer" -linken på Bing-hjemmesiden eller søkelisten, og deretter klikke "Søkehistorikk" i Min Bing-seksjon for å åpne denne siden Historikk.

2

Pek over søkeelementer, for eksempel i delen I dag, for å vise "Tøm" -knappen. Klikk "Fjern" for å fjerne dette elementet fra listen. Hvis du har fjernet alle nylige elementer, vises meldingen "Du har ingen nylige søk".

3

Velg "Fjern alle" for å fjerne alle søkeelementene. Klikk "Ja, tøm all søkeloggen" når du blir bedt om å bekrefte denne handlingen. Dine søk forsvinner fra loggsiden.

Android-app for nettbrett

1

Åpne Bing-appen, trykk på "Meny" -knappen for å åpne rullegardinlisten, og trykk deretter på "Innstillinger" for å vise Bing Settings-skjermen.

2

Trykk på "Søk" i delen Generelle innstillinger for å åpne siden Innstillinger. Trykk på "Gå til søkeloggen" for å åpne Søkehistorikk-delen. Trykk på "Vis søkene dine" for å åpne søkelisten.

3

Trykk på "Rediger søkeresultater." Hvert søkeelement inneholder en "X" -knapp for å fjerne dette elementet. Trykk på "X" for å fjerne elementer en om gangen. Trykk på "Fjern" for å fjerne alle elementene, og trykk deretter på "Fjern alle" for å bekrefte. Avsnittet Nylig søk viser denne meldingen: "Du har tømt all søkeloggen din." Trykk på "Gå tilbake til innstillinger."

iOS-app

1

Start Bing-appen og trykk på ikonet som ser ut som en punktliste.

2

Trykk på "Innstillinger".

3

Trykk på "Sikkert søk / Fjern historikk."

4

Trykk på "Gå til søkeloggen."

5

Trykk på "Fjern alt", og trykk deretter på "Fjern alt" igjen for å bekrefte denne handlingen.