Slik sletter du en iTunes-konto og oppretter en felles konto

Fra og med 2011 tillater ikke Apple deg å slette en Apple-ID. Denne policyen forhindrer deg i å slette iTunes-kontoen din permanent. Alternativer er tilgjengelige som gir samme resultat, og kan være nyttige når du har tenkt å åpne en helt ny iTunes-konto. Du kan autorisere opptil fem forskjellige datamaskiner til å bruke den nye iTunes-kontoen din, slik at du kan opprette en felles konto som deler innhold mellom datamaskiner og tilknyttede iOS-enheter.

Deaktivere en eksisterende iTunes-konto

1

Start iTunes på datamaskinen din, klikk på "Store" -menyen øverst på skjermen og velg "Logg på". Skriv inn Apple ID og passord for iTunes-kontoen du vil deaktivere. Klikk på "Logg på" -knappen.

2

Klikk på "Store" -menyen igjen og velg "View My Account". Informasjon om din eksisterende konto vises på "Kontoinformasjon" -siden.

3

Klikk på "Rediger" -knappen i delen "Betalingsinformasjon". Velg "Ingen" fra listen over tilgjengelige betalingsalternativer. Eventuell eksisterende kredittkortinformasjon fjernes. Klikk på "Ferdig" -knappen.

4

Rediger delen "Faktureringsadresse" og slett all informasjon fra tekstboksene. Klikk på "Ferdig" -knappen.

5

Klikk på "Rediger" -knappen ved siden av Apple-ID-en, og skriv inn et nytt passord i boksene "Passord" og "Bekreft passord". Klikk på "Ferdig" -knappen.

6

Klikk på "Deauthorize All" -knappen for å forhindre at datamaskiner som er koblet til denne kontoen, kan bruke den eller få tilgang til den. Klikk på "Ferdig" -knappen for å lagre kontoinformasjonen. Vurder at kontoen er slettet, og ikke logg på den på noen datamaskiner eller iOS-enheter.

Rediger detaljene til en eksisterende iTunes-konto

1

Start iTunes, logg på din eksisterende konto og naviger til siden "Kontoinformasjon".

2

Rediger betalingsinformasjonen, faktureringsadressen og kontopassordet for å matche detaljene til ønsket felleskonto. Hvis du planlegger å bruke nye datamaskiner med den felles kontoen, klikker du på "Deauthorize All" -knappen for å fjerne eventuelle tilkoblede datamaskiner.

3

Klikk på "Rediger" -knappen ved siden av din eksisterende Apple-ID og skriv inn en ny e-postadresse i delen "E-post". Skriv inn et nytt passord i seksjonene "Passord" og "Bekreft passord". E-postadressen og passordet blir din nye Apple-ID for den felles kontoen. Klikk på "Ferdig" -knappen.

4

Sjekk e-postkontoen din og klikk på bekreftelseskoblingen i den automatiske e-postadressen for å bekrefte din nye Apple-ID. En bekreftelsesside åpnes og ber deg oppgi passordet til den nye Apple ID-en. Din nye Apple ID er nå bekreftet og aktiv.

5

Gå tilbake til iTunes, klikk på "Store" -menyen og velg "Logg av". Åpne "Store" -menyen igjen, velg "Logg på" og skriv inn den nye Apple-ID-en og passordet til den felles iTunes-kontoen. Den eksisterende kontoen din er nå oppdatert med en ny Apple-ID, brukerdetaljer og passord.

Sette opp en felles iTunes-konto

1

Start iTunes på den andre datamaskinen som vil dele den felles iTunes-kontoen.

2

Klikk på "Butikk" -menyen, og velg deretter "Autoriser denne datamaskinen." Skriv inn den nye Apple ID-en og passordet, og klikk på "Autoriser" -knappen. Datamaskinen er nå autorisert til å få tilgang til den felles iTunes-kontoen.

3

Klikk på "Store" -menyen igjen, og velg deretter "Logg på" Skriv inn Apple-ID-en og passordet til den felles kontoen, og klikk på "Logg på" -knappen. Datamaskinen er nå fullt koblet til den felles iTunes-kontoen.

4

Gjenta autorisasjons- og påloggingsprosedyrene på opptil fem forskjellige datamaskiner som vil dele den felles iTunes-kontoen.