Slik sletter du synkroniserte bilder på en iPhone

Apple iPhone gir deg muligheten til å ta digitale bilder med enhetens innebygde kamera og inkluderer muligheten til å slette disse bildene manuelt ved hjelp av iPhone-kontrollene. Å fjerne synkroniserte bilder er imidlertid en annen historie. IPhone bruker iTunes, dataprogramvare utviklet av Apple for selskapets utvalg av mobile enheter, for både å overføre bilder til iPhone og slette dem. Konfigurer synkroniseringsinnstillingene dine i iTunes for å fjerne bilder fra iPhone.

1

Koble iPhone til datamaskinen din og kjør iTunes.

2

Klikk på iPhone-navnet oppført under "Enheter" på venstre side av iTunes.

3

Klikk på "Bilder" over midtpanelet i iTunes. Synkroniseringsalternativer vises i midtpanelet.

4

Klikk på rullegardinfeltet ved siden av "Synkroniser bilder fra" og velg kilden som inneholder bildene du vil slette, for eksempel "Mine bilder" -mappen eller "Photoshop Elements."

5

Klikk på "Valgte album." Albumene som er knyttet til den valgte bildekilden vises nedenfor.

6

Fjern sjekkene ved siden av fotoalbumene du vil slette fra iPhone.

7

Klikk på "Bruk" nederst til høyre.